Huolehdimme puolestanne kaikista hautaukseen liittyvistä järjestelyistä ammattitaidolla ja hienotunteisuudella. Voitte valita täydellisen palvelukokonaisuuden, tai tilata valikoimastamme yksittäisen tuotteen tai palvelun tarpeidenne mukaan. Palveluhinnastoomme voitte tutustua tästä linkistä.

Arkut ja uurnat

Valikoimaamme kuuluu SHT-tukun kotimaiset arkut ja uurnat. Valikoimaan voitte tutustua tästä linkistä.

Kuljetukset

Hoidamme kaikki vainajan kuljetukset kunnioittavasti ja ammattitaidolla. 

Kukat ja koristelu

Teemme arkkukoristeet, hautavihkot ja -kimput sekä muistotilaisuuden kukat toiveidenne mukaan. Kuljetamme hautausjärjestelyiden yhteydessä meiltä tilatut kukat veloituksetta Tampereen kirkkoihin ja kappeleihin. 

 Kallat pieni

Hautakivet ja kaiverrukset

Suunnittelemme ja toteutamme hautakivet toiveidenne mukaisesti. 
Meidän kanssamme voitte sopia myös vanhojen hautakivien kunnostuksesta ja kaiverruksesta.

Siunaus, hautaus ja tuhkaus

Olemme puolestanne yhteydessä seurakuntaan siunauksen, tuhkauksen ja/tai hautauksen ajankohdan sopimiseksi. Voimme halutessanne toimittaa myös hautausluvat ja muut tarvittavat viranomaisyhteydet.

Kantajat, valokuvaus ja lehti-ilmoitukset

Hoidamme tarvittaessa kantajat siunaustilaisuuteen. Kanssamme voit sopia myös siunaustilaisuuden valokuvauksesta sekä kuolinilmoitusten toimittamisesta eri lehtiin.

Muistotilaisuudet

Voitte sopia kanssamme muistotilaisuuden järjestämisestä seurakunnan tiloissa tai muissa juhlatiloissa. Järjestämme halutessanne paikan ja pitopalvelun muistotilaisuutta varten. Voitte sopia kanssamme myös tarjoilun toimittamisesta kotona tai muissa omissa tiloissanne järjestettäviin muistotilaisuuksiin.